Glasbitar hittade i gurka

Veganer. Vilka annars? Dessa lusekoftsbeklädda, långhåriga haschrökande, vänstervridna, asociala trädkramare och broccolifascister har nu trappat upp kriget mot alla oss som står för allt som är gott rent och rättfärdigt i världen, oss köttätare. Men ett flertal köttätare vägrar att låta sig underkuvas av Al- Qanin, eller vad dessa terrorister nu kan kalla sig, och manar till kamp. Ät mera kött! För varje glasbit som hittas skall tio djur dö, gärna så groteskt och utdraget som möjligt. Och inte ska vi stoppa där, synthmusik skall ackompanjera dessa djur till slaktbänken för att tillfoga djuren smärta på flera plan.

Vad blir nästa steg? Hälla nubb i salladen? Den gängse uppfattningen tycks vara att detta sabotage är början på en monumental kamp mellan folk som har annorlunda uppfattning om föda.

Själv tror jag att det ligger till på följande sätt: Ett utpressningsförsök mot kronfågel beaktades inte, vilket ledde till sporadiska sabotage. Då det är relativt enkelt att skada ett företag, genom att skada dess namn, varumärke, kommer det drabbade företaget att undvika att läcka information om utpressningen. Den stora mediala uppmärksamheten har ju de facto lett till att flera kommuner undviker att servera kyckling helt. Denna uppmärksamhet har i sin tur lett till en hel del copy-cats på sina håll. Förmodligen människor som tror att de får miljonbelopp av de företag som är drabbade. Som tur är bor vi i Sverige och inte i USA, vilket innebär att man inte belönas finansiellt genom att vara dum i huvudet (exempelvis tanten på Mc Donalds med det heta kaffet, att torka hundar i micron, mm).

Angående veganer, så anser jag att man får göra som man vill, bara man inte påtvingar andra sin uppfattning. Då hamnar man i kategorin fundamentalist, och de är lika jobbiga hela bunten oberoende om de är kristna, muslimer, köttätare, veganer, republikaner, homofober eller feminister.
Ät vad ni vill, kräv generellt bättre mat och tugga maten 32 gånger så löser det sig nog



Millitant vegan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0