Trött

Just nu för tillfället kommer jag inte på någonting att skriva om. Ingenting alls. Det står helt still. Så, kom med idéer om vad jag skall skriva eller så tar ni helt enkelt och stänger av datorn och läser en bok. Är den läsvärd, rekomendera den.


Kommentarer
Postat av: Alfahannen

Den gudomliga inspirationens musa är en nyckfull älskarinna...Ena dagen flödar huvudet över av olika intressanta uppslag, nästa dag ekar det i den tomma skallen.



Jag lär mig aldrig skriva ner de goda idéerna att plocka fram de dagar då skrivkrampen visar sitt fula tryne.



Men ämnena tar aldrig slut, det är då ett som är säkert. Gäller bara att se dem. Du är en begåvad skribent, och nästa inlägg kommer brinna av inspiration, det är jag säker på!

2009-05-14 @ 22:15:30
URL: http://sensitivealphamale.blogspot.com
Postat av: Andie

Ibland kan det vara skönt med bloggpauser. Och någar boktips har jag allt till dig om du vill fördriva tiden; 100 sätt att leva Klimatsmart/ekologiskt, 100 sätt att rädda världen, Klimatsmart, It´s not easy being green och Slow.

Jag har tipsat om vissa av böckerna i min blogg om du vill veta mer ingåend om vad de handlar om.

2009-05-14 @ 23:58:14
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Postat av: Lindberg

@Andi - Tackar, ska fundera på det. Har faktiskt en hel radda böcker att läsa just nu men nya boktipps är alltid välkommna, varför jag ju bad om dem. Är inte helt säkert jag vill rädda världen heller, jag är osäker om vi förtjänas att räddas. Jag åker med som åskådare ett tag till innan jag bestämmer mig.

@Alfahannen - Jag håller med dig, det största problemet är att man inte skriver ner Den Briljanta Idén direkt på ett papper, motsv. Att man aldrig lär sig. Jag glömmer bort den nästan meddetsamma ochtänker ändå att jag denna gång kommer att minnas...

Tackar för de uppmuntrande orden!

2009-05-15 @ 17:05:27
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: amanda

Du verkar vara rak och väldigt nogrann med media osv, det är jättebra. :) Många är inte alls kritiska! Om du inte redan läst den så tipsar jag om Koranen ! Läs, granska o skriv om den ^^ Frid!

2009-05-31 @ 01:38:20
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Jag har den hemma någonstans och har tänkt göra det. Tyvärr så är jag oerhört avigt inställd emot alla religioner, varför jag ännu inte fömått mig att läsa den

2009-05-31 @ 14:00:13
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0