IPOD och jag

Min syster gav mig en IPOD för att hedra mig och minnas den dagen då jag naken, blodig och svärandes för första gången såg dagens ljus. Inte för att hon kommer ihåg just den dagen men sådant skall visst firas. Hur som haver försökte jag förra veckan få tekniken att fungera, utan framgång. Min slutsats var således att den var kass och omedelbart borde returneras. Så var det inte. IPOD:en i fråga behövde ett program att fungera, ITunes. Det kan göra mig uppriktigt förbannad. Varför ska man tvingas att ladda ner program man inte vill ha, när det oftast är enklare att bara klickdra de låtar man på ett eller annat sätt kommit över och har på sin dator? Utan att ha sett efter kan jag sätta pengar på att detta program startas varje gång Windows startar tills jag stängt av detta och dessutom ger sig ut på jakt på nätet, utan att jag vet om det. Jag gillar inte program som gör det och jag gillar inte företag som tvingar mig att använda sina eländiga program. Itunes kanske är en bra tanke, vad vet jag? Jo, jag vet att jag har femtioelva låtar som heter "Track" och lika många album som heter "album". Kul. Det som gör mig allra mest upprörd är att IPOD:en, trots dess idiotiska namn verkar vara en bra manick. När den väl är fulltankad är den säker användarvänlig med och jag kommer att använda den, men vad hände med enkla lösningar?


Kommentarer
Postat av: Bergendahl

kanske borde försöka låsa upp den... sök IPOD crack, sen ladda in ny programvara i den



2009-04-17 @ 19:06:52
Postat av: Sanna

Åh, jag känner mig också tvungen att införskaffa en Ipod snart! Min gamla hederliga mp3 funkar bra, dock så känns det inte rätt längre. Fan va lättpåverkad man är...

2009-04-17 @ 20:02:27
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Bergendahl- Wilco, ett förslag jag gillar!

Sanna - Min Mp3-spelare är helt ok fortfarande, blir det fel går det oftast att bara formatera. Den går att använda som USB-minne med, vilket är en fördel. Problemet är att den är rätt stor.

2009-04-17 @ 20:09:56
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Jag ger upp. Behöver hjälp för att slippa använda Itunes...

2009-04-17 @ 21:48:53
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: Bergendahl

http://www.ipodlinux.org/

http://www.rockbox.org/

2009-04-20 @ 03:19:23
Postat av: Lindberg

Tack, skall kollas upp.

2009-04-20 @ 11:53:09
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0