Partikelaccelerator!

Jag gillar ordet. Jag måste dock medge att jag blev något besviken efter en veckas uppladdning i aftonblaskorna hur denna mojjäng skulle kunna få jorden att gå under och ingenting hände. Inte ett dyft. Inte ens håren på armarna vibrerade lite. Så mycket för det utlovade Ragnarök. Nåja. Man kan inte få allt. Vi får väl se hur det går nästa gång...

Kort om intet

De få som ibland tittar in här har märkt att det inte händer särledes mycket. Så är det, och kommer förbli ett tag. Som min kära fru skrev så har inte människor blivit hypersmarta eller slutat att ta vanvettiga beslut, bara för att jag inte längre kritiserar detta. Tyvärr. Tvärtom är det en hel del. Möjligheterna till att förklara hur saker egentligen ligger till är dock begränsade för tillfället. Jag har missat varenda debattprogram, nyhetssändning, löpsedel/skvaller eller rykte den senaste månaden, vilket ger mig väldigt lite att skriva om.
Knappnytt finns ju kvar och när nya avsnitt kommer, slänger jag upp dem i alla fall. I denna episod går Knatten löst på detta års dinosauriehysteri (mins Jurassic Park), nämligen Vampyrer. Jag gillade dessa odöda kräk i filmer såsom John Carpenter´s Vampires men anser att det gick utför efter att Tom Cruise, en av de mest överskattade skådisarna genom tiderna, gestaltade en av de första euro-trash-vampyrerna i "En vampyrs bekännelser". Sedan har de bara rullat på och av någon outgrundlig anledning så är inte dessa före detta människor helt döda; tvärtom så ökar vist libidon kraftfull efter att hjärtat har  stannat. Toppen är eventuellt nådd med "true blood", som innehåller så mycket sex att jag funderar på hur mycket manusförfattarna efterforskat i porr. Rent generellt har jag självfallet inget emot sex men när det inte för handlingen framåt så blir det mest skräp. Sex på film, ja tack- fullkomligt omotiverat sex, nä. Lika lite vill jag ha en romantisk sidhistoria i en krigsfilm. Enemy at the gates hade kunnat vara bra. Till och med Pearl Habour hade inte sugit lika mycket om man hade skitit i all romantik.

denna gången osedd

Men Knappnytt är ju sällan kontroveriell...RSS 2.0