Idioter

Uppenbarligen kan man bli förlamad om man dricker vanlig läsk, skriver Expressen idag. Läser man artikeln nämns dock att de som blivit drabbade hävde i sig litervis av Coca Cola varje dag. Var är nyheten? Allt är giftigt i tillräckligt stora mängder. Det fick i alla fall jag lära mig som liten. Jag blir uppriktigt förbannad. Dels på dessa idioter till journalister som beskriver något som om det vore en sensation och dels på dessa människor som inte verkar fatta att det inte är särledes vettigt att trycka i sig en fjärding (31,4 L) läsk. Eller för den delen kaffe, Red Bull, vatten eller apelsinjuice. Ännu har politikerna inte reagerat men det är väl en tidsfråga innan en 18-årsgräns införs på läsk med. Vissa är helt enkelt dumma i huvudet. Det är så evolutionen arbetar.




Källor: Aftonbladet, Expressen


Kommentarer
Postat av: Alfahannen

Gräsligt och helt rätt beskrivet. Lösnummerhysterin bara växer....



Hmm, det kan väl aldrig vara en scen ur "Idioterna" du så påpassligt tagit fram?

2009-05-19 @ 22:25:44
URL: http://sensitivealphamale.blogspot.com
Postat av: Lindberg

Helt rätt! Tyckte att den passade...

2009-05-19 @ 22:46:11
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Det var ju samma sak när de skrev att chips var cancerframkallande och sedan visade det sig att man var tvungen att trycka i sig absurda mängder varje dag i åratal för att det skulle bli en sanning.

2009-05-21 @ 18:00:46
URL: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Summan av det hela måste väl ändå vara att allt är farligt i tillräckliga mängder. Och eftersom alla vet det redan syftar dessa inlägg enbart till att sprida panik, vilket jag anser vara ytterst ansvarslöst.

2009-05-21 @ 18:23:24
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0