Där kom den

Som jag förutspådde (hade jag haft fel hade rätt ord varit "gissade") för några dagar sedan har nu konspirationsteorierna börjat flöda. Än så länge viskas det bara men snart finns det med stor säkerhet "bevis" att visa upp. Det roliga när det gäller sådana teorier är att de inte behöver vara just bevis utan det räcker med indicier på att något skulle kunna vara skumt för att göra det till sanning. I detta fall ses det med mycket misstänksama ögon att Putin lovat att personligen reda ut vad som hände; en relativ tydlig markering i vanliga fall som självfallet mottas med stor skepsis. Vi får ju inte glömma att den före detta KGB-officeren Putin är moskovit av den gamla stammen!

DN

EDIT - Länk till mitt tidigare inlägg. Tnr.121217

EDIT2 - DN om konspirationsteorier kring flygolyckan, i vilken den polske presidentens död i en flygolycka jämförs med Dag Hammarskjöls dito för närmare 50 år sedan. Tnr192325

Kommentarer
Postat av: Lenin

Att de inte har släppt det senaste i svenska medier. Det polska planet kraschade på första försöket, enligt den polska utredningen, och inte det fjärde som Putin hade kommit fram till. Det om något implicerar konspiration.

2010-04-20 @ 03:54:04
Postat av: Lindberg

Är det något som folk redan har för mycket av så är det just konspirationsteorier. Hade inte dessa varit så omottligt populära hade Dan Brown, som är en rätt kass författare, aldrig blivit så populär. Att gotta sig i dem är en sak men att därifrån tro att mycket är sant är att göra det historiska misstaget att tro att det finns en bakgrund bakom varje företeelse.

2010-04-20 @ 09:38:34
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0